Joss Stone & Nitin Sawhney - Project Mama Earth (EP)

Project Mama Earth, Joss Stone dhe Nitin Sawhney, kanë bërë të ditura detajet rreth Ep-së së tyre të re. EP nën po të njëjtin titull, Project Mama Earth, pritet të plasohet në tregun muzikor më 10 nëntor nëpërjet Mascot Label Group/Provogue, Stone’d Records. Në vijim, mund ta shikoni një trejler të singlit të pare të EP-së, ‘Mama Earth’. Ndryshe, Stone do të fillojë turneun e saj në Britani dhe Irlandë në vjeshtë. Në vazhdim, gjeni datat e turneut të këngëtares:

  • Tetor 08 2017 - DUBLIN Vicar Street
  • Tetor 10 2017 - BELFAST Ulster Hall Belfast
  • Tetor 13 2017 - GLASGOW Glasgow Royal Concert Hall
  • Tetor 15 2017 - CARDIFF St David's Hall
  • Tetor 17 2017 - LONDON Royal Festival Hall.