Morrissey sjell singlin e ri (audio)
Me fjalët: “mos ndiqni lajmet dhe rrini në shtrat”, nëpërmjet singlit të ri, Morrissey paralajmëron albumin e ri. Ky do të jetë materiali i parë që nga viti 2014, nën titullin ‘Low in High Schlool’. Singli i parë ekzistencialist është emërtuar ‘Spent the Day in Bed’ dhe mund ta dëgjoni më poshtë.