KLIKO NE RADIO
Positive Gold
101.7 FM
Where The Good Music Lives
01.03.2010
HITS
Hottest Hits
Top 40
15.05.2012


LOVE
Ballads
Love Classics & Easy Listening
11.07.2012


SMOOTH JAZZ
Smooth Is The new JAZZ
Smooth Jazz Radio
11.07.2012


THESARI
Shqip
Qytetare dhe Popullore
26.03.2012


PICIMULI
Kids Station
Për më të vegjëlit
26.03.2012


SUITE Radio
Classical & Instrumental
The Sound Of Classics
26.06.2012


BLUES
Blues On Positive
Back To The Roots - Positive Blues
08.10.2012


THESARI ARGËTUES
Kosova Pop Rock Gold
Vitet e arta te muzikës Kosovare
08.10.2012


90s
Greatest Hits Of The 90's
Greatest Hits Of The 90's
28.06.2012
90s


80s
Greatest Hits Of The 80's
Best Of The 80's
03.01.2013
80s


ALTERNATIVE
Alternative & Indie
The Best Of Alternative Music
08.01.2013


URBAN
Hip Hop, RNB, Soul & Rap
The Music Of The Streets
14.01.2013


TURBO
TALLAVA
TURBO TALLAVA
15.09.2012


ÇIFTELIA
Muzike Folklorike
Folklorike & Burimore
18.03.2015
PLAYLISTTOP HITSEVENTS
Positive Gold App For Android
Download Link
http://marci413.getmarci.com
22.06.2012
Anketë
Cilin zhanër do të dëshironi ta shtonim?
Facebook
Buletin informativ