HOME - Restaurant & Bar
044 336 336 / 038 224041
Only at Home.Vizito dhe pelqe www.facebook.com/HomeRestaurant dhe fito nga ofertat speciale.Se shpejti menu e re.New Menu -Soon
Rezervo ne 044 336 336 049 455 255 dhe 038 22 40 41.
Mire se vini.Welcome Home
Positive Gold App For Android
Download Link
http://marci413.getmarci.com
22.06.2012
Anketë
Cilin zhanër do të dëshironi ta shtonim?
Facebook